ADEM IN ADEM UIT EN GLIMLACH

RUST EN ONTSPANING

YOGA

 Individuele begeleiding natuurgeneeskunde

E.E.N.® therapie, kleurenpunctuur, energetische Ankh therapie en ademtherapie.

Elke mens is uniek en dat vraagt om een zorgvuldig afgestemde behandeling.

De E.E.N therapie is een lichaamsgerichte psychosociale therapie. Het betekend letterlijk Eclectische Energetische Natuurgeneeskunde en dat wil zeggen dat we het beste uit de oosterse en westerse geneeskunde combineren om het lichaam weer in balans te brengen en het zelf genezend vermogen van het lichaam activeren.

Kleurenpunctuur is een pijnloze therapie, geschikt voor jong en oud, die voor zowel lichamelijke als geestelijke klachten kan worden toegepast.

Kleurenpunctuur combineert de kennis over de werking van licht en kleur met de leer van de meridianen en acupunctuurpunten uit de traditionele Chinese geneeskunde.

Met licht en kleur behandel ik punten en gebieden op het lichaam waardoor het diep binnenin in beweging komt en de natuurlijke balans wordt hersteld.

Energetische Ankh therapie: handoplegging, Reiki en acupressuur zijn allemaal methodes waarbij we de handen gebruiken om de doorstroming in het lichaam te bevorderen. Deze methodes combineer ik in het werken met de ankh. De ankhen versterken de energie die door mijn handen stroomt vele malen. Op deze manier behandel ik het fysieke lichaam en maak het vrij van spanning en stagnaties zodat het lichaam kan herstellen.

Natuurgeneeskunde is een holistische geneeswijze die zich richt op het in balans brengen van lichaam, geest en ziel.

Een consult duurt 60 tot 75 minuten.

Wil je meer rust in je hoofd en in je lijf? Maak nu een afspraak, voel je welkom.

Kosten:

Eerste consult met intake €90,-

Vervolg consult  €80,- voor volwassenen

Consult  €65,- voor kinderen tot 12 jaar

Meestal zijn er meerdere sessies nodig.

https://prana-om.nl/

Als therapeut ben ik aangesloten bij de VBAG, de Vereniging ter Bevordering Alternatieve Geneeswijze, de koepelorganisatie RBCZ, Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg en de geschilleninstantie Quasir.
Hierdoor erkennen de zorgverzekeraars de consulten als Lichaamsgerichte psychotherapie.
In de meeste aanvullende pakketten is er een vergoeding voor de behandeling. Let er wel op dat dit een maximum per dag en een maximum per jaar kan hebben. Informeer altijd bij je zorgverzekeraar hoeveel zij vergoeden.

Korte kennismaking van 10 minuten is gratis. Neem contact op voor de mogelijkheden.

praktijk 1 B

De laatste woorden van Gautama de Boeddha waren 'sammasatie'  her-inneren.
In dit ene woord zit alles besloten wat van belang is.

Sammasatie, her-inner je wat je innerlijke ruimte is. Je hoeft niets te bereiken en je hoeft niets te worden. Je bent reeds waar je al heel lang naar op zoek bent.

Je hoeft alleen maar af te stemmen.

Ik adem en besef dat ik adem en dat is al geluk

YOGA LESSEN EINDHOVEN

AUM is een mantra, een klank die we zachtjes kunnen herhalen, zij zal rust brengen en als een reiniging en balsem voor het lichaam zijn.

Samen met de gyan mudra versterk je de werking. Deze mudra werkt rustgevend, concentratie verhogend en zij versterkt het geheugen.