ADEM IN ADEM UIT EN GLIMLACH

RUST EN ONTSPANING

YOGA

Als zorgprofessional E.E.N ®therapeut werk ik op een diepere laag om het lichaam in balans te brengen.

E.E.N.® therapie,  kleurenpunctuur en ademtherapie.

Soms is yoga alleen niet genoeg om goed in balans te komen en kan ik juist met een individuele afspraak meer voor je betekenen. Hiervoor  ontvang ik je graag in mijn praktijk.

In de kleurenpunctuur gebruik ik licht en kleur om de harmonie in het lichaam te herstellen.

Het is een unieke pijnloze therapie, geschikt voor alle leeftijden, die voor zowel lichamelijke als mentale klachten kan worden toegepast, of preventief om het immuunsysteem sterker te maken. De behandelingen kunnen goed als ondersteuning naast reguliere behandelingen gevolgd worden.

Met licht en kleur behandel ik punten en gebieden op het lichaam meestal via de voeten, vingers, het hoofd en het gezicht.

Deze vorm van licht- en kleurtherapie is een diepgaande behandelmethode die tegelijkertijd 'het licht laat schijnen' op de achtergrond van de klachten

Ook bij langdurige soms onbegrepen klachten kan er een ommekeer ontstaan. Het is een therapie die op een diep niveau de verstoring aanpakt.

Natuurgeneeskunde is een holistische geneeswijze die zich richt op het in balans brengen van lichaam, geest en ziel.

Kosten:

Korte kennismaking van 10 minuten is gratis.

Eerste consult met intake €90,-  75 tot 90 minuten.

Vervolg consult  €80,- voor volwassenen

Wekelijks vervolgconsult  kleurenpunctuur € 60,- (45 minuten)

Consult  €65,- voor kinderen tot 12 jaar

Meestal zijn er meerdere sessies nodig. Neem contact op voor de mogelijkheden.

https://prana-om.nl/

Vergoeding. In de meeste aanvullende pakketten is er een vergoeding voor de behandeling. Let er wel op dat dit een maximum per dag en een maximum per jaar kan hebben. Informeer altijd bij je zorgverzekeraar hoeveel zij vergoeden.

Als therapeut ben ik aangesloten bij de VBAG, de Vereniging ter Bevordering Alternatieve Geneeswijze, de koepelorganisatie RBCZ, Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg en de geschilleninstantie Quasir.
Hierdoor erkennen de zorgverzekeraars de consulten als Lichaamsgerichte psychotherapie.

Als lid van de VBAG en RBCZ ben ik verplicht mij als integraal therapeut te blijven ontwikkelen, hiervoor worden elk jaar de Medische en Psychosociale Basiskennis geschoold volgens de meest recente ontwikkelingen. Vakgerichte studie en afstemming met collega's en supervisors zijn noodzakelijk om de kwaliteit te kunnen blijven waarborgen.

 

De laatste woorden van Gautama de Boeddha waren 'sammasatie'  her-inneren.
In dit ene woord zit alles besloten wat van belang is.

Sammasatie, her-inner je wat je innerlijke ruimte is. Je hoeft niets te bereiken en je hoeft niets te worden. Je bent reeds waar je al heel lang naar op zoek bent.

Je hoeft alleen maar af te stemmen.

Ik adem en besef dat ik adem en dat is al geluk

gyan mudra

AUM is een mantra, een klank die we zachtjes kunnen herhalen, zij zal rust brengen en als een reiniging en balsem voor het lichaam zijn.

Samen met de gyan mudra versterk je de werking. Deze mudra werkt rustgevend, concentratie verhogend en zij versterkt het geheugen.