ADEM IN ADEM UIT EN GLIMLACH

RUST EN ONTSPANING

YOGA

Individuele begeleiding ademtraining en/ of natuurgeneeskunde

 

E.E.N.® therapie, kleurenpunctuur, energetische Ankh therapie en ademtherapie.

Elke mens is uniek en dat vraagt om zorgvuldig afgestemde begeleiding. Door deze combinatie van therapieën ervaar je een diepe ontspanning die helend is voor je hele fysiek en geest.

De therapie kan goed als ondersteuning naast reguliere behandelingen gevolgd worden. De therapie is gericht op het herstel van de innerlijke balans waarbij bewustwording een belangrijk aspect is.

Ook een  ontspannende yoga- adem therapie sessie behoort tot de mogelijkheden.

Natuurgeneeskunde is een holistische geneeswijze die zich richt op het in balans brengen van lichaam, geest en ziel.

Door een bodyscan kom ik tot een behandelplan. Voor de bodyscan werk ik met de polsdiagnose, een pendel en testen vanuit de kleurenpunctuur, deze geven mij inzicht wat er dieper in het lichaam speelt.
Voor nog meer informatie kan ik de Quantum Resonance Magnetic Analyzer als test gebruiken, deze meet het magnetische veld van de menselijke cellen op basis van bioresonantie.

Als behandeling werk ik met de  kleurenpunctuur en de ankhen welke op een diepere laag een harmoniserende werking hebben. De kleurenpunctuur met kristal wordt ingezet als pijnbestrijding.

Een consult duurt 60 tot 75 minuten.

Kosten:

Eerste consult met intake €90,-  75 tot 90 minuten.

Vervolg consult  €80,- voor volwassenen

Wekelijks vervolgconsult kleurenpunctuur € 60,- (45 minuten)

Consult  €65,- voor kinderen tot 12 jaar

Meestal zijn er meerdere sessies nodig.

https://prana-om.nl/

Als therapeut ben ik aangesloten bij de VBAG, de Vereniging ter Bevordering Alternatieve Geneeswijze, de koepelorganisatie RBCZ, Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg en de geschilleninstantie Quasir.
Hierdoor erkennen de zorgverzekeraars de consulten als Lichaamsgerichte psychotherapie.
In de meeste aanvullende pakketten is er een vergoeding voor de behandeling. Let er wel op dat dit een maximum per dag en een maximum per jaar kan hebben. Informeer altijd bij je zorgverzekeraar hoeveel zij vergoeden.

Als lid van de VBAG en RBCZ ben ik verplicht mij als integraal therapeut te blijven ontwikkelen, hiervoor worden elk jaar de Medische en Psychosociale Basiskennis geschoold volgens de meest recente ontwikkelingen. Vakgerichte studie en afstemming met collega's en supervisors zijn noodzakelijk om de kwaliteit te kunnen blijven waarborgen.

Korte kennismaking van 10 minuten is gratis. Neem contact op voor de mogelijkheden.

praktijk 1 B

De laatste woorden van Gautama de Boeddha waren 'sammasatie'  her-inneren.
In dit ene woord zit alles besloten wat van belang is.

Sammasatie, her-inner je wat je innerlijke ruimte is. Je hoeft niets te bereiken en je hoeft niets te worden. Je bent reeds waar je al heel lang naar op zoek bent.

Je hoeft alleen maar af te stemmen.

Ik adem en besef dat ik adem en dat is al geluk

gyan mudra

AUM is een mantra, een klank die we zachtjes kunnen herhalen, zij zal rust brengen en als een reiniging en balsem voor het lichaam zijn.

Samen met de gyan mudra versterk je de werking. Deze mudra werkt rustgevend, concentratie verhogend en zij versterkt het geheugen.