ADEM IN ADEM UIT EN GLIMLACH

RUST EN ONTSPANING

YOGA

Op een plezierige manier fit worden.

Zijn er belemmeringen in jou leven? Dingen die jou tegenhouden om voluit in het leven te staan... Overwin je schroom en maak een afspraak zodat je op een positieve manier je belemmeringen om gaat buigen naar heling en regeneratie.

80 % van mijn cliënten heeft minder klachten na de behandeling.

Met licht en kleur behandel ik punten en gebieden op het lichaam meestal via de voeten, de schedel, de oren en het gezicht.

E.E.N.®therapie, esogetische kleurenpunctuur en ademtherapie

Deze vorm van licht- en kleurtherapie is een diepgaande behandelmethode die tegelijkertijd 'het licht laat schijnen' op de achtergrond van de klachten.

Ook bij langdurige soms onbegrepen klachten kan er een ommekeer ontstaan.

Investering:

Korte kennismaking van 10 minuten is gratis.

Eerste consult met intake €90,-  75 tot 90 minuten.

Vervolg consult  €80,- voor volwassenen 60 tot 75 minuten

Consult  €60,- voor kinderen tot 12 jaar

Neem 6 maanden de tijd voor dit traject.  Neem contact op voor de mogelijkheden.

https://prana-om.nl/

Vergoeding. In de meeste aanvullende pakketten is er een vergoeding voor de behandeling. Let er wel op dat dit een maximum per dag en een maximum per jaar kan hebben. Informeer altijd bij je zorgverzekeraar hoeveel zij vergoeden.

Als therapeut ben ik aangesloten bij de VBAG, de Vereniging ter Bevordering Alternatieve Geneeswijze, de koepelorganisatie RBCZ, Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg en de geschilleninstantie Quasir.
Hierdoor erkennen de zorgverzekeraars de consulten als Lichaamsgerichte psychotherapie.

Als lid van de VBAG en RBCZ ben ik verplicht mij als integraal therapeut te blijven ontwikkelen, hiervoor worden elk jaar de Medische en Psychosociale Basiskennis geschoold volgens de meest recente ontwikkelingen. Vakgerichte studie en afstemming met collega's en supervisors zijn noodzakelijk om de kwaliteit te kunnen blijven waarborgen.

 

De laatste woorden van Gautama de Boeddha waren 'sammasatie'  her-inneren.
In dit ene woord zit alles besloten wat van belang is.

Sammasatie, her-inner je wat je innerlijke ruimte is. Je hoeft niets te bereiken en je hoeft niets te worden. Je bent reeds waar je al heel lang naar op zoek bent.

Je hoeft alleen maar af te stemmen.

Ik adem en besef dat ik adem en dat is al geluk

kleurenpunctuur 2
oor