ADEM IN ADEM UIT EN GLIMLACH

RUST EN ONTSPANING

YOGA

Prana ontspanningsyoga

Prana ontspanningsyoga is een fijne manier om tot rust te komen en mentaal en fysiek sterker te worden.

Gezondheid heeft veel te maken met het luisteren naar jezelf en de bereidheid om de signalen op te pikken binnen in het lichaam.

Voor de lessen combineer ik oefeningen uit de Meridiaan yoga, Hatha yoga, kundaliniyoga en adem therapie. Deze yogalessen werken dieper door en geven vaak later meer energie doordat we de prana = levensenergie in beweging brengen.

De  lessen hebben dan ook een heel eigen karakter. De lessen zijn vrij rustig en vooral gericht op ontspanning, rust in het hoofd, verdieping van de adem, de energiedoorstroming in het lichaam en zelf- bewustwording.

Kennismakingslessen.

Volg eerst 3 kennismakingslessen voordat je definitief instroomt. Deze lessen volg je 3 lesweken na elkaar op hetzelfde tijdstip. Dan kun je een beetje ervaren wat deze yoga voor je kan doen. Informeer naar de mogelijkheden.

 

In de lessen werken we veel met oefeningen om tot hartcoherentie te komen. De staat van hartcoherentie heeft door haar diepe doorwerking een genezend effect.

Elke les eindigt met een diepe ontspanning van 15 minuten, afgeleid van de.... Yoga Nidra.

De yoga slaap van 30 minuten zoals we Yoga Nidra ook wel noemen, waarin het lichaam slaapt en de geest tot rust komt, wordt regelmatig ingesproken in de wekelijkse lessen.

 

Online leren, yoga en hartcohherentie. Wil je liever eerder starten met yoga kies dan voor de online cursus.

Als geluk een bepaalde vorm moet hebben, zien we de vreugde die voor het grijpen ligt over het hoofd……

Thich Nhat Hahn

lid vereniging yogadocenten

Deze yogastudio voldoet aan de eisen van de Vereniging Yogadocenten Nederland.

Dat betekent dat de yogadocent een opleiding heeft gevolgd van 4 jaar en regelmatig bijscholingen volgt. Goed oplet dat de cursisten geen blessures oplopen en zorg draagt voor goede professionele begeleiding.

Corina, eigenaresse van Prana Yoga Studio heeft 2 yogadocentenopleidingen gevolgd en blijft zich verdiepen. Lidnummer Vereniging Yogadocenten Nederland 1783

Aanmelden / informatie aanvraag

Bent u geinterresseerd in één van onze lessen of dienst?

Neem dan snel contact met ons op.