Tel: 040-2840430 / 06-27055614

ADEM IN ADEM UIT EN GLIMLACH

RUST EN ONTSPANING

YOGA

Kennismakingslessen, volg 3 lessen voor €30,- in dezelfde lesgroep

Een goede gezondheid en voldoende slapen zijn direct aan elkaar gekoppeld. Uitgerust wakker worden geeft nieuwe energie om de dag te beginnen.

Rust heeft het lichaam en de geest nodig om te herstellen van alle bezigheden en  van alle indrukken die we op een dag te verwerken krijgen.

De dag goed afsluiten, zodat het lichaam s' nachts kan uitrusten en de organen aan hun zuiverende taken kunnen beginnen, zodat s' morgens de afvalstoffen uitgescheiden kunnen worden.

Bepaalde dingen worden door het lichaam als stressvol ervaren en zorgen ervoor  dat er spanningen optreden en opgeslagen worden in het lichaam.

Er zijn vele manieren om te onspannen alleen "moet" je er bewust de tijd voor nemen of er tussendoor  telkens even tijd voor nemen:

je hoeft maar 3 keer de hele inademing en de hele uitademing te volgen om in aandacht bij jezelf te zijn.

Ik adem en besef dat ik leef en dat is al geluk Thich Nhat Hahn

Heb je interesse in de kennismakingslessen, neem dan contact op voor de mogelijkheden, welkom!

 

Happines is here and now.

Op deze  plaats wilde ik nog even laten weten, dat ik de vijf lessen rond het thema "goede nachtrust" als heel fijn heb ervaren. Met een goede uitleg, onderbouwd en betrokkenheid. De oefeningen uit de les ook nog uitgeschreven  en op A-4 mee naar huis, om ze zo zelf nog thuis te kunnen blijven beoefenen.
Corina, nogmaals hartelijk dank. Het gaat je goed! Maria Handsted.

Thich Nhat Hahn

Aanmelden / informatie aanvraag

Bent u geinterresseerd in één van onze lessen of dienst?

Neem dan snel contact met ons op.