Dementie anders belicht

Een op de vijf mensen krijgt dementie. Het thema is heel actueel in een maatschappij waar dementie door sommigen al de epidemie van de 21e eeuw wordt genoemd. Ook steeds meer jonge mensen krijgen dementie. Marieke de Vrij, maatschappelijk raadsvrouw en auteur van het boek Dementie anders belicht geeft een heel andere kijk op dementie.

https://newlightondementia.com/nl/boek/

Op deze website kunt u alles bij elkaar vinden. Haar eerste boek ‘dimensies achter dementie’ (uit 2002) was al een paar maal opnieuw herdrukt, maar daarna zijn er nog veel meer inzichten over dementie gekomen, ondermeer over het voorkómen van (uitbreiding van) dementie.

Deze nieuwe inzichten zijn in het nieuw boek “Dementie, anders belicht.” in 2018 gepubliceerd. U vindt het gratis e-boek op deze website. We zijn heel blij dat we u dit gratis kunnen aanbieden.

Wilt u toch het fysieke boek hebben, dan kunt u dat kopen in de webshop van De Vrije Mare. We hopen van harte dat u verrijkt met deze inzichten aan de slag kunt gaan! En wilt u ons helpen door deze website te delen via facebook of linkedin en in uw netwerk? Hartelijk dank!

Laat een reactie achter